Sep
27
3:00 PM15:00

Netwerkevent: Verbindend Leiderschap en de Kragt van Vertrouwen

Op vrijdag 27 september mogen we, vanaf 15:00 uur te gast zijn bij één van onze leden, Kragten in Herten. Dit familiebedrijf laat zien op welke wijze zij verbindend leiderschap inzetten binnen hun organisatie. Onderwerpen als sociale innovatie, winstverdeling en werken op basis van vertrouwen komen aan bod. Daarnaast maken we nog een verdiepingsslag in persoonlijk leiderschap en stellen we een nieuwe Samen-Werk Partner aan u voor.

Deze inspirerende middag sluiten we om 17:00 uur af met een netwerkborrel waarin voldoende gelegenheid is om je netwerk te vergroten. Je bent van harte welkom!

Locatie: Schoolstraat 8, 6049 BN Herten. Op loopafstand (350 m) is een gratis parkeergelegenheid bij winkelcentrum Groene Kruisstraat 8, Herten (tegenover Jan Linders).

Voor leden van de Coöperatie Verbindend Leiden, is deze bijeenkomst gratis. Ben je (nog) geen lid, dan bieden we je eenmalig de kans om kennis te maken en sfeer en smaak te proeven. Voor leden alsook niet leden is aanmelden verplicht.

https://www.kragten.nl/
View Event →
Oct
31
1:00 PM13:00

Netwerkevent Verbinden leiden" learning by example in Limburg

Ons jaarlijks groot netwerkevent waarbij boeiende sprekers te gast zijn. Het programma bestaat verder uit inspirerende praktijkvoorbeelden van onze leden hoe we met verbindend leiden concrete resultaten kunnen bereiken die ertoe doen. Van elkaar leren en daarnaast verbinding leggen met andere leden is wat je hier kunt halen en brengen.

Netwerken
View Event →